Friday, July 6, 2007

Nainen sinulla on nyt mies: Olet sitten varattu tai vapaa niin turvaseksiohjeiden mukaan autan elämäntilanteessasi

Viriili ja seksiä janoava nainen - Minä rakastan niin monella tapaa ja niin monenmoisia laihoja, runsasmuotoisia, monenmuotoisia ja urheilullisia naisia. Oletko valmis ottamaan haasteeni vastaan?


Moro sinulle himoissasi pyörivä nainen. En ole unohtanut sinua. Joko rohkenet lähestyä kuvan osoittamalla tavalla?

Terve nainen: Kaipaatko rantakalliolle seuraa ja rytmistä liikuntaa kanssasi?

Nainen et ole yksin tarpeinesi - Ota yhteyttä niin voinen järjestää sinulle onnenhetkiä ( Kosketa kuvaa hiirelläsi niin saat sen isommaksi )
-------------
Olen omistautunut rakkautta janoavien naisten auttamiseen. Olen kuin se kaipaamasi lähde autiomaassa. Olet sitten varattu tai vapaa niin turvaseksiohjeiden mukaan http://www.salli.org/info/amm/tuse/index.html autan elämäntilanteessasi.




Yhteydenotto panomiehesi(at)gmail.com - Kiitos etukäteen. Tiedän että arvostat tarjoustani, joten ota reippaasti toiveesi esittäen yhteyttä

Mikäli tarjouksesi on hyvä ja tapaaminen sujuu kivoissa merkeissä niin voinee olla etten muita tarvitsekaan kuin sinut ja sinä minut tarpeidemme tyydyttämiseen (?)



Oheinen 69-asento ei ihan mene turvaseksi ohjeiden mukaan tuossa 69-asennossa, mutta voihan sitäkin tehdä ilman limakalvokontaktia.

Mikäli näytät sellaisen tuorreen laboratoriodokumentin että on kaikki juuri testattu, niin saattanen lipsua ko. ohjeesta kuvan osoittamalla tavalla normaali hygieniasäännöt muistaen





























--------------------------------------------------------------------------